به زبان ساده درباره آناتومی، عملکرد و فیزیولوژی این اندام مهم توضیح دادهایم و برای کسب اطلاعات بیشتر در این رابطه میتوانید این مطلب را مطالعه کنید.
این روزها کبد چرب گرید ۱ بسیار رایج است. علت اصلی این مشکل رژیم غذایی ناسالم (غذاهای چرب و فست فودی) است. درنتیجه مقدار زیادی چربی غیرطبیعی در کبد جمع میشوند.
افزودن غذاهای مفید به رژیم غذایی یکی از راه های کنترل بیماری کبد چرب است. با این حال، برای افراد مبتلا به این بیماری نیز به همان اندازه مهم است که از مصرف برخی غذاهای دیگر خودداری کنند یا آن را محدود کنند.
علاوه بر اینها میوه هایی همچون کران بری، تمشک و توت فرنگی، کیوی، هلو و ریواس هم برای کبد چرب مفید هستند.
الکل: الکل شایعترین علت بیماری کبد چرب است. الکل بر کبد تأثیر میگذارد، در بیماری کبد چرب و سایر بیماریهای کبدی مانند سیروز نقش دارد.
کبد چرب در نتیجه برخی بیماریها مانند دیابت یا فشار خون بالا نیز میتواند به وجود آید و حتی ممکن است فرد مبتلا تا زمانی که به مرحله حاد نرسد، هیچ نشانهای از آسیب کبدی را تجربه نکند.
البته آبلیمو هم بهعلت داشتن مواد آنتیاکسیدان، تأثیر قابل توجهی در بازسازی سلولهای کبدی دارد و از جمله ترکیباتی است که طب سنتی، آن را در درمان کبد چرب پیشنهاد میدهد.
درواقع همان چکاب پزشکی که انجام میدهید، میتواند شما را متوجه وجود این موضوع کند.
ازآنجاکه سلولها توانایی پاسخ مناسب به انسولین را ندارند، خطر ابتلا به دیابت و کبد چرب بالاتر میرود.
از نظر آسیب کبدی میتوان آن را به بخشهای مختلفی تقسیم کرد:
نوع دیگر کبد چرب مربوط به کبد چرب دوران بارداری است که میتواند با نارسایی کبدی، اختلالات کلیوی، عفونت شدید و خونریزی همراه باشد. بعضی دانشمندان عملکرد هورمونها را دلیل ابتلای به کبد چرب بارداری عنوان کردهاند.
برای روشن تر کردن این لکه ها چند راه آسان و طبیعی را که می توانید در منزل آنها را امتحان کنید به شما پیشنهاد می کنیم.
کلروفیل مادهای است که در این سبزیجات به مقدار فراوان یافت میشود، مکملهای کلروفیل نیز ممکن است کمک کننده باشند.
آووکادو، حاوی کبد چرب در برگه آزمایش مواد شیمیایی موثری است که می تواند آسیب کبدی را کاهش دهد، این میوه سرشار از گلوتاتیون، ترکیبی که کبد برای پاکسازی سموم مضر به آن نیاز دارد، است.